Laatste reviews

Door P.H.A. V. (Halle, Netherlands) op 10 Dec 2021 :

(5/5) 

Product score : Winter huisje met kerstboom, gietvorm Prachtig gedetailleerd...

Door P.H.A. V. (Halle, Netherlands) op 03 Nov 2021 :

(5/5) 

Product score : Dennenboom, gietvorm Prachtig gedetailleerd...

Door Tonnie V. (Giessen, Netherlands) op 11 Jul 2021 :

(4/5) 















Dekristallisatie oplossingen 

Wanneer de honing wordt opgeslagen zal deze gaan kristalliseren. De snelheid van kristallisatie hangt af van de hoeveelheid glucose en vocht in de honing. Honing met een lage glucose hoeveelheid kristalliseert heel langzaam. Honing met een hoog gehalte aan glucose daarentegen kristalliseert snel bijvoorbeeld honing van koolzaad, paardebloem of en fruit. 

Toont 1 - 35 van de 35 items
Toont 1 - 35 van de 35 items

Menu

Login & Meer