Laatste reviews

Door Ton V. (Someren, Netherlands) op 06 Sep 2024 :

(5/5) 

Product score : Deksel goudkleurig, 66 mm TO. 50 stuks Perfecte deksels snelle...

Door Arjan J. (Winterswijk, Netherlands) op 18 Aug 2024 :

(5/5) 

Product score : Honingetiket geel breed Mooie etiketten met alle...

Door Vincent V. (Bergeijk, Netherlands) op 12 Aug 2024 :

(5/5) 

Product score : Apiguard op basis van thymol per 2 stuks (REG NL 10038) Het bestrijden van varroa...















Dekristallisatie oplossingen 

Wanneer de honing wordt opgeslagen zal deze gaan kristalliseren. De snelheid van kristallisatie hangt af van de hoeveelheid glucose en vocht in de honing. Honing met een lage glucose hoeveelheid kristalliseert heel langzaam. Honing met een hoog gehalte aan glucose daarentegen kristalliseert snel bijvoorbeeld honing van koolzaad, paardebloem of en fruit. 

Toont 1 - 47 van de 47 items
Toont 1 - 47 van de 47 items

Menu

Login & Meer