Laatste reviews

Door Linda V. (Den Bommel, Netherlands) op 13 Aug 2020 :

(5/5) 

Door Boy B. (Tienhoven Ut, Netherlands) op 06 Aug 2020 :

(5/5) 

Product score : Koninginnenklem RVS Ik ben nog steeds een...

Door Boy B. (Tienhoven Ut, Netherlands) op 06 Aug 2020 :

(5/5) 

Product score : Bijvriendelijk imkeren 2.0, door Ben Som de Cerff Er staat enorm veel...

Dekristallisatie oplossingen 

Wanneer de honing wordt opgeslagen zal deze gaan kristalliseren. De snelheid van kristallisatie hangt af van de hoeveelheid glucose en vocht in de honing. Honing met een lage glucose hoeveelheid kristalliseert heel langzaam. Honing met een hoog gehalte aan glucose daarentegen kristalliseert snel bijvoorbeeld honing van koolzaad, paardebloem of en fruit. 

Toont 1 - 34 van de 34 items
Toont 1 - 34 van de 34 items

Menu

Vergelijken 0